Sunday, January 23, 2011

Christopher Nolan'i "Batman Begins" (2005)

Üks ägedamaid koomiksikangelasi ever. Christian Bale oli okei, aga Michael Keaton 90-ndate Tim Burtoni Batmani filmidest on endiselt parim Batman. Film on muidu tasemel.

****





Christopher Nolan'i "The Dark Knight" (2008)

Oma eelkäija filmist märksa kõrgema reitinguga, kuid minu jaoks oli nad samasse auku. Batman Begins meeldis veidi rohkemgi. Igatahes, näed ühte, pead nägema ka teist.

****






Ken Loach'i "Looking For Eric" (2009)

all the fans of Manchester United out there, you gonna love it! King Eric!

*****




Ruben Fleischer'i "Zombieland" (2009)

kõikidest zombie filmidest, mis ma näinud olen, on see film kõige naljakam. ilmselt meeldib ka neile, kellele zombied üldse ei meeldi.

****





David Lynch'i "Lost Highway" (1997)

Lynchi müsteerium-film. Pead väga keskenduma ja viitsimist peab ka olema, et seda filmi näha. Vahel ehmatad ja vahel näed seksi ekraanil.

***







Nick Cassavetes'e "Alpha Dog" (2006)

ilus California ilm, peod, poolpaljad noored naised, tülid noorte kukkede vahel, Bruce Willis on boss, Justin Timberlake on täis tattoo'sid ja ei laula, vaid näitleb hästi.

****





J.J. Abrams'i "Star Trek" (2009)

Liiga palju oh-my-god-how-lucky stuffi ja üldiselt see ulme teema kaasa ei haaranud. Mõned visuaalefektid olid head.

**





Ethan & Joel Coen'i "No Country For Old Men" (2007)

Coeni vendade üks parimaid filme. Huvitav lugu, stiilne lahendus. Naistele ilmselt ei meeldi. Praktiliselt kõikidele meestele aga meeldib.

****



Scott Hicks'i "The Boys Are Back" (2009)

Hea draama. Filmi hea reitingu teenivad ära Clive Owen peaosas ja Austraalia, kus film toimub.

****




Jared Hess'i "Napoleon Dynamite" (2004)

Tõesti ei olnud naljakas film. Kohutav. Filmis polnud ei pointi ega ühtki normaalset tegelast. Ja need retardid, kes ekraanil olid, ka ei suutnud naerma ajada.

*





John Cameron Mitchell'i "Rabbit Hole" (2010)

suht deep draama pereelust. Nicole Kidmanil on kõik võimalused olemas kuu aja pärast parim naispeaosa Oscar ära võtta. Sünge, aga meeldis.

****



Danny Boyle'i "127 Hours" (2010)

Oodatud film, ei pidanud pettuma. James Franco deliverib ja nõrganärvilistele on siin filmis ka 'maiuspala'. Vabalt võiksin kinos uuesti vaadata.

****





Darren Aronofsky' "Black Swan" (2010)

yes, Natalie Portman ja Mila Kunis ühes filmis. Total winner! Oscarid on suunatud ka siiapoole ning ole valmis, kui see film veebruaris kinodesse tuleb. A must see mind-fuck.

*****

No comments:

Post a Comment