Thursday, January 13, 2011

Henry Joost'i, Ariel Schulman'i "Catfish" (2010)

Don't let anyone tell you what it is. Go see this doc.

***








Werner Herzog'i "Grizzly Man" (2005)

Mees, kes elab grisli karudega vabas looduses, peab teistsugune olema. Väärt dokfilm, tasub vaadata ja mõelda.

***





David Fincher'i "The Social Network" (2010)

Kui sa oled 26-aastane, alustasid nullist ja nüüd olen maailma noorim biljonär, siis oled a) kõikide maailma lotodega võitnud samal ajal b) leiutanud midagi sellist, mida hakkab kasutama kogu maailm. Mark Zuckerbergi puhul variant b. Isegi sul on konto seal, millest jutt käib.

****









Sean McGinly' "The Great Buck Howard" (2008)

Võtaks pealkirjast sõna Great ära või asendaks selle sõnaga Average vms. Pisut huumorit siin oli, aga rohkem naerda tahad, vaata parem American Funniest Home Videos.

**






Barry Levinson'i "The Sleepers" (1996)

lühidalt - pikk film, hea lugu, Robert de Niro, noor Brad Pitt. Unisena hakkad vaatama, võid kindel olla, et filmi lõpuks on sinust ka saanud sleeper.

***





David Cronenberg'i "Eastern Promises" (2008)

Film täis prostitutsiooni, vene maffiat, kaklusi, tapmisi jm. Kui see kõik kõrvale jätta, siis Viggo Mortensen ja Naomi Watts teevad head rollid, arvestades, et nad mängivad venelasi. Siiski eeldan, 2/3 tüdrukutele see film ei meeldi.

***









Danny Pang'i "Bangkok Dangerous" (2008)

On olemas mõttetuid filme, kus Nicolas Cage siiski oma koha välja mängib. Ja nüüdsest siis ka mõttetuid filme, kus Nicolas Cage oma kohta välja ei mängi.

*





Greg Coolidge'i "Employee of The Month" (2006)

Dane Cook teeb veidi nalja, aga muidu filmi sisu kui selline, on kõike muud kui tõsiseltvõetav. Jessica Simpson ei tee siin mitte midagi, ta lihtsalt on olemas.

**





Robert Schwentke' "Red" (2010)

mitte Retired Extremely Dangerous, vaid Retired Extremely Dull. parim osa filmist oli treiler. palju actionit, palju ilmselgeid vigu. Bruce oli ainukesena tasemel.

***




Jim Sheridan'i "Brothers" (2009)

Brothers on väga hea draama. Selline film, mis haarab kaasa, on emotsionaalne ja paneb mõtlema. ja Natalie Portman of course!! max points

*****






Francis Ford Coppola' "The Godfather: Part III" (1990)

Kahest esimesest maffia saaga filmist palju madalama reitinguga, kuid siiski vääriline esimesele kahele filmile. Kindlasti läbi aegade parim triloogia. Al Pacino deliverib siin jälle. Kui oled näinud esimest kaht filmi, pead nägema ka kolmandat, et näha, kuidas kõik lõpeb.

****

No comments:

Post a Comment