Sunday, April 3, 2011

Tony Scott'i "Deja Vu" (2006)

Üks paremaid ulme-elementidega põnevikke. Korduvalt näinud, dvd peal olemas, toimib hästi. Peamine põhjus on mees pildil. Fav quote filmist: "you think you know? you don't have a clue."

****






Peter Berg'i "Hancock" (2008)

John Hancock on mees, kes pm võib teha kõike, mida ta tahab. Algus oli lahe, lõpp enam mitte. Graafikul kujutatuna algusest kuni lõpuni langev joon.
Seda olukorda ei suutnud isegi Will Smith päästa.

***




Edward Burns'i "Nice Guy Johnny" (2010)

Peale äärmiselt laheda näitleja Edward Burnsi mängitud Uncle Terry rolli, siit filmist suurt midagi ei leidnud. Ed on siiski tegija.

**




Adam McKay' "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" (2004)

Ferrell, Rudd, Carell, Stiller, Wilson, Vaughn, Rogen jt koomikud ühes filmis koos, kuid naerma ei ajanud. Ainult korra, kui Will Ferrellil erektsioon oli ja Ben Stiller hispaania keeles rääkis. Feilist siiski ei päästnud.

*



Marc Forster'i "Monster's Ball" (2001)

Halle Berry on milf. Mos Def ja P.Diddy teevad suurepärased kõrvalosad. Hea draama, mulle meeldis. Film sisaldab pornograafilisi stseene.

****





John Huston'i "Victory" (1981)

Jah, pildil sinises särgis on Sylvester Stallone ja ta on väravavaht. Tema ees legendaarne Pele ning viimase paremal käel Michael Caine. Jalkafilm like no other.

***






Zach Braff'i "Garden State" (2004)

Noor Scrubsi täht Zach Braff ning veel noorem ja imekena Natalie Portman mängivad loo, mis on naljakas, romantiline ja teistsugune. Muidugi heas mõttes.

****




Louis Leterrier'i "Danny The Dog" (2005)

Jet Li vägevad martial art skills on kohati kihvtid. Kõik muu aga mõttetu. Ettearvatav ja ei vedanud kohe kuidagi välja.

*





Michael Haneke' "Funny Games" (2007)

Tujurikkuja. Ja mitte iroonitsev naljategemine, vaid tõsiselt tuju rikkuv film. Samas põnevust veits nagu on. Tüdrukud peaksid skippima. Filmi nimi võiks sama hästi olla Sick Games.

**






Richard Kelly' "Donnie Darko" (2001)

Üks nendest filmidest, mida peab mitu korda vaatama, et aru saada. Nägin ammu ja ainult korra. Toona ei olnud midagi erilist. Peaks uuesti vaatama.

***




Tom Hooper'i "The King's Speech" (2010)

Seda levelit kätte ei saanud, mida oleks ehk oodanud, kuid deliverdas siiski hästi. Näitlejad on fantastilised ja vahelduseks tõeliselt hea briti film.

****





Jason Reitman'i "Up In The Air" (2009)

Niivõrd hea ja huvitav draama, et saab max punktid. Jason Reitman teeb originaalset kraami. I'm definitely a fan.

*****

No comments:

Post a Comment